Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Balett-, tánckellékek és gyártók képes leírás - Balett.tlap.hu
részletek »

Balett-, tánckellékek és gyártók - Balett.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: balett.tlap.hu » Balett-, tánckellékek és gyártók
Keresés
Találatok száma - 10 db
Balett ruha bolt és webshop

Balett ruha bolt és webshop

Balett ruha bolt Budapesten? Gyere a Bajcsy Zs. útra a Skála Metró mellé a Nyugati térnél. Balett órára, balett ruhák vásárlása, kötött felsők és dresszek lélegző anyagból. Színben és fazonban, gyermek és felnőtt méretekben.

Balett szoknya, balett ruha és balettcipő ismertető

Balett szoknya, balett ruha és balettcipő ismertető

Már megtaláltad a megfelelő balett ruhát? Akkor a színével harmonizáló balett szoknya következik. Ha még kezdő vagy, akkor a rövidebb fazonú lágy esésű szoknyát válaszd. A kiválasztott kollekcióhoz a legfontosabb kellék a balettcipő. Fontos, hogy alaposan gondold át, milyet is szeretnél, mert egyáltalán nem mindegy, milyet viselsz kezdőként vagy haladóként. Ha csak most ismerkedsz a balettel, akkor vegyél egy piskóta talpú balett cipőt, de az sem baj, ha egyből csepptalpú topánt választasz.

Balettcipő vásárlás

Balettcipő vásárlás

Balettcipőt vásárolnál Budapesten? Várnak a Nyugati térnél a Bajcsy Zs. úton a Skála Metró mellett. Gyakorló balettcipő, csepptalpú és piskótatalpú, bőrből és vászonból. Gyermek és felnőtt méretekben több színben és fazonban.

Capezio London, New York, Budapest

Capezio London, New York, Budapest

Balettcipő, balett dressz és szoknya? Tánccipők, táncos ruhák és kiegészítők? Jazztánc, moderntánc, sztepp, versenytánc vagy hip hop? Mindenre van megoldásunk! Üdvözlünk a világhírű tánckellék készítő márka, a Capezio termékeket bemutató oldalon. A Capezio, több mint száz éve készíti, kiváló minőségben termékeit. Ez a név az igényesség, és a mesteri kidolgozás szinonimája a tánc világában. Ne érd be kevesebbel, válaszd a kiváló minőséget! Capezio!

Mi is az a balettszőnyeg?

Mi is az a balettszőnyeg?

A színpad padlójában lévő rések, kisebb egyenetlenségek átfedésére szolgáló, sima, de nem csúszós felületű szőnyeg, mely biztonságot nyújt a táncosoknak. Alsó rétege jól tapad, hogy az oldalirányú dinamikus igénybevétel ellenére se mozduljon el. Korábban durva szövésű lenvászonból, újabban hegeszthető műanyagokból készül.

Nyújtáshoz, balett stretchinghez matracok

Nyújtáshoz, balett stretchinghez matracok

Megnyújtod az izmaidat, kiterülsz egy kényelmes jógamatracon, és belefeledkezel a békés nyugalomba. Nem hangzik rosszul, igaz? Mindez a jógával könnyedén elérhető. A jóga nem csupán segít elérni a hőn áhított izmokat, de felfrissíti az elmét, javítja az immunrendszert, csökkenti a stressz szintet és számos egyéb módon járul hozzá a szervezet egyensúlyához. A jóga már ötezer éve ismert, de még mindig finomítják a gyakorlatokat.

Tánccipő Vásárlási Tanácsok

Tánccipő Vásárlási Tanácsok

A kezdő táncosoknak puha, pántnélküli gyakorlókat javasolnak, ami tökéletes ahhoz, hogy az első lépéseket elsajátítsák, hiszen a lábat sem lehet rögtön a terheléshez szoktatni. Piskóta talpú cipő: ezt a típust szintén kezdők viselik, valamint a gyerkőcök. A piskótatalp teljesen beborítja a lábbeli alját, így több tartást tud adni. Csepp talpú cipő: a tapasztaltabb táncosok cipellője, akik már erősebb bokával, lábbal és talppal rendelkeznek. A talp ebben az esetben a talp felső részét, illetve a sarkat borítja, ami fokozottabb rugalmasságot tesz lehetővé.

Tütü szoknya és balett szoknya

Tütü szoknya és balett szoknya

Tütü szoknya és balett szoknya bolt Budapesten? A Bajcsy Zs. úton a Skála Metró mellett a Nyugati térnél. Balett órára, tütü szoknya és balett szoknya vásárlása, tüll szoknyák, lapszoknyák. Több színben és fazonban, gyermek és felnőtt méretekben.

Vásárlás előtti balett ruha tanácsok

Vásárlás előtti balett ruha tanácsok

Hosszú ujjú vagy pántos dressz? Kell a lábmelegítő vagy nem? Jó az otthonról hozott nejlonharisnya vagy speciálisra van szükség? Itt minden kérdésedre választ kaphatsz, hogy a legmegfelelőbb balett ruhát viseld az órán. Érdemes megismerkedni a különböző típusú gyakorló dresszekkel, anyagukkal és formájukkal, hogy kiválaszd számodra a legjobbat.

Hirdetés
Vásárlás előtti balettcipő tanácsok

Vásárlás előtti balettcipő tanácsok

Tanácstalanul állsz a balettcipő vásárlás előtt? Szeretnél, alaposan elmélyedni a témában mielőtt döntesz? Meg akarod ismerni a különböző fajtáit, és hogy melyik milyen órára való? Készen állsz az első balett órára, és már csak a cipő hiányzik?

Tuti menü