Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Balettiskolák Budapest képes leírás - Balett.tlap.hu
részletek »

Balettiskolák Budapest - Balett.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: balett.tlap.hu » Balettiskolák Budapest
Keresés
Találatok száma - 17 db
All Round Dance Táncstúdió

All Round Dance Táncstúdió

Nem csak gyermekkorban érdemes elkezdeni ismerkedni a Klasszikus Balett anyaggal! Az a tapasztalatom, hogy nagy örömet jelent a növendékeknek, hogy amiről eddig csak álmodoztak, és már úgy érezték lemaradtak róla, még valóra válhat.

Angyalföldön balett gyerekeknek

Angyalföldön balett gyerekeknek

Egészséges test és lélek, hasonló szellemiség és érdeklődés. A balett megérint és rajongóvá tesz, egyszer csak balett előadásokra szeretne járni a gyermek, megkedveli a komolyzenét, és az egész balettel kapcsolatos kultúrát. Sokat táncol otthon, balett előadásokba képzeli bele magát. Fejlődik a képzelőtehetsége, és sokkal nyitottabb lesz a művészetekre. Jól megérti magát a hasonló beállítottságú és kultúrájú gyerekekkel, közös balett előadások látogatása és egyéb programok. A balett testmozgás jótékony hatásának segítségével, az óvodai és iskolai tevékenysége is sokkal aktívabb és produktívabb lesz a többiekhez képest. Kutatások bizonyítják, hogy a gyakorlatban jobban értékelik, a mozgás és művészeti képzésben résztvevő gyermekek tevékenységét is a pedagógusok.

Artistry Dance

Artistry Dance

Klasszikus balett általános iskolásoknak 7-től 14 éves korig) A klasszikus balett alapjainak elsajátítása mellett karaktertáncokat és történelmi társastáncokat is (pl.: polka, valcer, gavott, mazurka...) tanulhatnak a növendékek. Továbbá célunk a tánc és más társművészetek megismertetése és megszerettetése.

Balett háziasszonyoknak

Balett háziasszonyoknak

Szeretnél elégedetten és boldogan mosolyogni a tükörképedre? Örülnél, ha minden pasi vagy csak a párod elismerő pillantásokat vetne Rád? Szívesen megszabadulnál néhány kilótól, ugyanakkor erősebbé és ruganyosabbá válnál? Akár néhány hónap alatt olyan kecses lehetsz, mint egy balerina, magabiztos, önmagával békében és harmóniában élő Nő, édesanya lehetsz. A klasszikus balettal , a jazz-balettel, speciálisan kialakított zsírégető torna a táncos aerobik, a pilates gyakorlatainak ötvözésével leszel könnyebbé és könnyedebbé napról napra. A különleges testedzésnek nemcsak zsírégető, hanem egészségmegőrző hatása is van, hiszen csökkenti az ízületi és gerincfájdalmakat, javítja az állóképességet, gyorsítja az anyagcserét, erősebbé és rugalmasabbá tesz. Az órán fantasztikus hangulatban tanulhatsz olyan dolgokat, amelyekről lehet, hogy kislány korodban már álmodoztál.

Balett oktatás 10-18 éveseknek

Balett oktatás 10-18 éveseknek

Aki eddig kihagyta a Gimi Balettet ( a 10-18 éves korosztályt felölelő klasszikus balett oktatást), annak itt a ragyogó alkalom, hogy bepótolja! Akár a kimaradt lehetőséget, akár a kimaradt éveket. Ha gyönyörű tartást, szebb mozgást szeretnél, vagy folytatnád, amit kicsi gyerekként elkezdtél, akkor bátran iratkozz fel a Gimi Balettre. Klasszikus zene, tánc és fantasztikus közösség - mi lehet fontosabb ebben a korban?

Balettiskola a Csili Művelődési Központban

Balettiskola a Csili Művelődési Központban

Kezdés: 2015. augusztus 25. Kedden és csütörtökön: Óvodás 4-6 éveseknek heti 2×45 perc 4700 Ft/hó 16.15-17.00 Iskolás 7-13 éveseknek heti 2×60 perc 5100 Ft/hó 17.00-18.00 Vezeti: Balogh Rita táncművész.

Bélavári Balettiskola

Bélavári Balettiskola

Bélavári Panni balettmesternő már több évtizedet tanított Őrmezőn. Jazz-balett, klasszikus balett, musical, tánc, zene, irodalom, tartás, küzdeni tudás, emberség s még sorolhatnám, mi mindenre tanítja a hozzá járó tanítványokat. Akiket tanított, azok nem felejtik el a kapott alapokat. Ha táncos lesz, bizonyára megkérdik kinél tanult, mert az első mozdulatból tudni fogják, hogy valódi, klasszikus orosz alapokat kapott, mint ahogyan az előfordult már tanítványainál.

Felnőtt balett oktatás 18-49 éveseknek

Felnőtt balett oktatás 18-49 éveseknek

Érdekel a kezdő felnőtt balett oktatás? Szeretnéd elsajátítani a balett alapokat? 'Mit kell tennem?' Nincs más feladatod, mint jelentkezni a nulláról kezdő, felnőtt balett oktatásra. A felnőtteknek indított tanfolyamra kiket várok? Azokat a rajongókat, akik szeretnék az alapoktól kezdve megismerni ezt a csodálatos világot, majd a megszerzett tudás birtokában, akár be is tudnak kapcsolódni az órarend szerinti órákba. 'Testalkat, vagy az életkor nem számít?' Ezekre a tanfolyamokra olyan teljesen kezdő felnőttek járnak, akik még soha nem jártak balett-teremben, de rajongói a balettművészetnek. Nem lényeges, sem az életkor, sem a testalkat! Ez egy gyakorlatban is bizonyított módszer, mellyel teljesen kezdők is megtanulhatják ezt mozgásrendszert.

Felnőtt balett oktatás Budapest

Felnőtt balett oktatás Budapest

Kiket várok az új nulláról kezdő Felnőtt Balett oktatásra? Teljesen kezdőket, akik szeretnék megismerni a klasszikus balett csodálatos világát, és a tanfolyam elvégzése után, a megszerzett balett ismeretek birtokában akár be is kapcsolódhatnak az órarendben található órákba.

Hirdetés
Gyermek balett oktatás

Gyermek balett oktatás

Az életkori sajátosságoknak megfelelő intelligens testképzés a balett mozgásrendszerének segítségével. A balett gyakorlat átmozgatja az egész testet, arányos szép izomzatot fejleszt. A rendszeres mozgás segíti a szellemi teljesítőképességet, így óvodában és iskolában, jobb teljesítményt nyújt, azokhoz képest, akik nem végeznek rendszeres mozgást.

Harmónia Balettiskola

Harmónia Balettiskola

A Balettiskola bevezet a klasszikus varázslatos balett világába. Hogyan válhatnak igazi balett-táncossá. Az ifjú balett növendékek élményeit követve - a legelső balett órától az izgalmas év végi bemutatóig. Fantasztikus élményben lesz része a szülőknek, hozzátartozóknak! A szépreményű balett-táncosok megtanulhatják legfontosabb testtartásokat és gyakorlatokat.

Jellinek Táncstúdió

Jellinek Táncstúdió

'kettő+egy éves' tanfolyam: Gyakorlati tantárgyak: klasszikus balett, Graham, Limón technika valamint kortárs technikák: etno, magyar ill. dél-amerikai, keleti táncok alapjai, színészi mesterség. Elméleti tantárgyak: zeneelméleti alapismeretek, tánctörténet. Ismerkedés régebbi és újabb táncművekkel, videofilmek, DVD-k segítségével. Az egyes órákról készült videók közös kiértékelése.

Miami Balett - Felnőtt Balett Oktatás

Miami Balett - Felnőtt Balett Oktatás

Felnőtt balett oktatás Budapesten a Nyugati pályaudvar mellett, a belvárosban. Életkor és testalkati adottságok nem lényegesek, mindenkit várunk a tanfolyamainkon. Sőt a nők mellett, bátran jöhetnek férfiak is a felnőtt balett oktatásra.

Nagy Lívia - Balettsarok

Nagy Lívia - Balettsarok

A balett előkészítő gimnasztika óráinkon a gyermekek kellemes hangulatban megtanulhatják a tánc alapjait, miközben harmonikus mozgást sajátítanak el. Az óra elsősorban bemelegítésre, valamint a rugalmasság, tágság megőrzésére, fejlesztésére szolgál a klasszikus balett lépésanyagának játékos megismertetésén keresztül.

Piruett Tánc-, és Mozgásstúdió

Piruett Tánc-, és Mozgásstúdió

A tánc-és mozgásstúdióban bárki ki tudja próbálni magát és élvezheti a tánc és a mozgás örömét kortól, nemtől valamint tudásszinttől függetlenül, a megfelelő technikai tudás elsajátítása közben. A Vaganova módszer alapján folyik az oktatás.

Popova Balettiskola

Popova Balettiskola

Aleszja Popova és Vladimir Arhangelski Táncstúdió a magyar és nemzetközi klasszikus balett értékeire épülő iskola. Történelmi társastánc, klasszikus balett, és modern balett alapjaira hagyatkozva. 5 éves kortól várjuk minden táncot, balettet szerető gyermek jelentkezését!

Zákány Balett

Zákány Balett

Szeretettel köszöntöm a nagy múltú Semmelweis utcai balettiskola honlapján (V. kerületi Táncművészeti Kkt.). Ön egy olyan tánciskolát látogat most, ahol a tánc, mint művészeti ág áll az oktatás központjában. Nemes, tartalmas önképzésre, a külső-belső harmónia megteremtésére ad lehetőséget az iskola egy nyugodt, meghitt, a lelkierőt megújító pedagógiai légkörben.

Tuti menü