Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Balettiskolák Kelet Magyarország képes leírás - Balett.tlap.hu
részletek »

Balettiskolák Kelet Magyarország - Balett.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: balett.tlap.hu » Balettiskolák Kelet Magyarország
Keresés
Találatok száma - 11 db
Békéscsaba - Marianna Balettiskola

Békéscsaba - Marianna Balettiskola

Szeretettel vár a Marianna Balettiskola. Kezdő csoportokat indítunk 5 éves kortól, több tudásszinten várjuk a jelentkezőket. Haladó szinten is indítunk csoportokat szeptembertől, várunk a beiratkozáson.

Debrecen - Sárközy Balettiskola

Debrecen - Sárközy Balettiskola

A balettiskolánkban elsősorban a szép tartás, a harmonikus mozgás, a kecsesség kidolgozása a fő szempont. Természetesen szigorúan követve a Vaganova módszert, mert ez egy lezárt technikai rendszer. Az iskola a legrégebbi a városban, 60 évig működött a Vasutas Művelődési Házban. 3 éve vált ki az iskola a Művelődési Házból, és Sárközy Balettiskola néven működik tovább. A névvel emléket állítunk a Csokonai díjas Mesternőnek.

Dunakeszi - Petit Soleil Balettiskola

Dunakeszi - Petit Soleil Balettiskola

A Petit Soleil Balett Iskola már az alapításkor kitűzte magának azt a célt, hogy az évek során felcseperedő növendékekből egy saját táncegyüttest formáljon, melyet Soleil Ballet-nek nevezünk. Jelenleg az 5. tanévünket kezdjük, idén először saját nevelésű növendékekre épülő iskolás korosztállyal. Ez azt jelenti, hogy a 2007-2008-es tanévben a klasszikus balett iránt érdeklődőket 3-7 éves korig 3 különböző korcsoportban tudjuk egy profi környezetben tanítani. Mindig is szem előtt tartottuk azt, hogy a szülőnek gyermeke képzése idején semmi mással ne kelljen foglalkozni azon kívül, hogy a gyermek időben ott legyen az órán.

Dunakeszi - Sipeki Anita Balettiskola

Dunakeszi - Sipeki Anita Balettiskola

A képzés a tanévvel azonos időben történik, minden év szeptemberétől június második hetéig tart. A beiratkozás után a csoportok összeállításánál figyelembe veszem az életkoron túl a jelentkező tánctechnikai és fizikai fejlettségét is. A csoportok 15-20 főnél maximalizáltak. A korhatár minimuma az előző tanév májusáig betöltött 4 év. Az oktatás heti két alkalommal történik.

Eger - Pódium Tánc- és Balettiskola

Eger - Pódium Tánc- és Balettiskola

A Pódium Tánc- és Balettiskola 1994-ben alapította Barta Dóra Érdemes művész, és Mirkóczki Zita Nívódíjas táncpedagógus. Az iskola 14 éve sikeresen működik a Művészetek Házában, Egerben. Az alapítók célja a táncművészet különböző ágainak megismertetése és megszerettetése a gyerekekkel. Feladatuk a klasszikus balett és modern tánc oktatása egészen kicsi kortól a felnőtté válásig.

Eger - Sárosi Balett Stúdió

Eger - Sárosi Balett Stúdió

A Sárosi Balett Stúdiót 2014 szeptemberében alapítottam Egerben. Fő profilja a klasszikus balett elsajátítása egészen kis kortól. Az iskolában már 2,5 éves kortól el lehet kezdeni a tánctanulást, zenés játékos gyakorlatokon keresztül. Fokozatosan egyre több és nehezebb lépéskombináció megtanulása után 5-6 éves korban következik a klasszikus balett előkészítése.

Kecskemét - Sauté Balett Iskola

Kecskemét - Sauté Balett Iskola

Ha eszünkbe jutnak a morcos orosz balett mesterek, mesternők, valószínűleg a szülőknek az az első mondata, hogy Csak hobbi szinten akarunk táncolni. Kedves szülő, amennyiben Ön táncos volt, nem kell ezt megmagyaráznom, ellenkező esetben kifejtem, miként működünk mi, táncosok, táncosnők. A balett nem egy olyan táncnem, amit bárki bármikor, egy-két hónap alatt elsajátíthat. Ahhoz, hogy balettozhassunk, előbb fel kell erre készítenünk a testünket. A csípő kiforgatottsága, a lábak erőssége és lazasága, kellően izmos has, hát szükséges ehhez. Ekkor pedig még szót sem ejtettem a karokról, vállakról.

Makó - Varga Balett Táncműhely

Makó - Varga Balett Táncműhely

A Varga Balett Táncműhelyt 2013-ban alapította Varga József táncművész, Nívó díjas táncpedagógus Makón, a Kálvin Téri Református Iskolában. A Műhelybe jelenleg 120 diák jár, közülük többen felvételt nyertek táncos szakirányú középiskolákba, számos díjat hoztak el területi és országos versenyeken, valamint rendszeresen kapnak felkérést különböző fesztiválokra, rendezvényekre.

Szeged - Passe Classical Dance

Szeged - Passe Classical Dance

A Szegedi Táncművészeti Alapiskola balett tagozatából váltunk önálló amatőr társulattá 2008-ban. Általában heti két órában balettozunk szeptembertől júniusig a Tarján 3 Álatlános Iskolában. Szeretettel fogadunk bárkit, aki lelkesen balettozna bármilyen szinten, fiúkat, lányokat egyaránt.

Hirdetés
Szeged - Royal Balett

Szeged - Royal Balett

A Royal Művészeti Balettiskola 2003-ban kezdte meg tevékenységét Szegeden és környékén, valamint Budapesten és környékén. 2007-ben kiváló minősítést kapott a művészeti iskola, 2009-ben a Magyar Táncművészeti Főiskola Partnerintézménye és Gyakorlóhelye minősítést szerezte meg. Diplomás táncpedagógusok és koreográfusok, valamint elismert művészek oktatják a tánc különböző műfajait.

Szolnok - Szitt Melinda Balettiskola

Szolnok - Szitt Melinda Balettiskola

Az ANAKK-Mozdulat Táncműhely 2007-ben alakult, Szitt Melinda vezetésével. Az oktatás négy évestől a felnőtt korosztályig zajlik, a korosztályoknak megfelelő tananyaggal és módszertannal. Jelenleg hét csoportban folyik az oktatás. Minden csoport számára heti két táncórát biztosítunk.

Tuti menü