Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Balettiskolák Nyugat Magyarország képes leírás - Balett.tlap.hu
részletek »

Balettiskolák Nyugat Magyarország - Balett.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: balett.tlap.hu » Balettiskolák Nyugat Magyarország
Keresés
Találatok száma - 5 db
Nagykanizsa - Swans Balett-, és Tánciskola

Nagykanizsa - Swans Balett-, és Tánciskola

A Swans Balett- és Tánciskola 15 éve működik Nagykanizsán. Az eleinte színpadi táncot tanuló kis létszámú, de lelkes csoportot a Nagykanizsai Honvéd Kaszinó fogadta be, ahol azóta is zajlanak a táncóráink. Mára több táncstílussal bővült az iskola palettája, valamint a növendékek létszáma is szép számmal emelkedett, így ma már a Honvéd Kaszinó mellett a Medgyaszay Ház is otthont ad az iskola több csoportjának.

Oroszlány - Silhouette Balettiskola

Oroszlány - Silhouette Balettiskola

Legjobb táncosai az oroszlányi művészeti iskolának vannak. Lehetne röviden summázni a hétvégén megrendezett klasszikus balett tanulmányi versenyt. Alapfokú művészeti iskolások táncosai mérték össze tudásokat a hétvégén, Budapesten az ötödik országos klasszikus balett tanulmányi versenyen.

Szentendre - Diótörő Balettiskola

Szentendre - Diótörő Balettiskola

A Diótörő Balettiskola 1993-ban kezdte működését Szentendrén, a Dunaparti Művelődési Házban. Alakulása óta Gyúróné Domján Andrea és Gyúró Tamás a vezetője. Göllner Judit - a DMH volt munkatársa - hívására kerültek az oktatók Szentendrére és alakították ki az iskola mai arculatát. Az első évben kb. 30 gyermek látogatta az órákat, mára már 100 növendék élvezi a táncolás örömeit. A balettalapok mellett az oktatók különféle koreográfiákkal teszik színesebbé az órákat.

Szombathely - Attitude Balettiskola

Szombathely - Attitude Balettiskola

A szép mozgás minden ember ösztönös vágya és ez a vágy elérhető a klasszikus balettel Szombathely egyetlen Magánoktatási Intézményében. Minden tánc alapja a balett, az emberi testet a legelegánsabb megjelenésűre fejleszti minden más mozgásforma közül. Aki ezt a képzést kapta vagy kapja egy olyan fejlett mozgásharmónia birtokába jut ami lehetővé teszi számára ettől eltérő tánctechnikák gyors és alapos elsajátítását. A balett testtartás- és koordinációkészség javító, izomformáló, javítja az állóképességet, koncentrációt, hajlékonyabbá tesz és nem utolsó sorban egy olyan közösség alakul ki ahol e művészeti ág iránt érdeklődnek mindannyian.

Tatabánya - Silhouette Balettiskola

Tatabánya - Silhouette Balettiskola

A Vértes Agorájában október 1-én elkezdődött a balett oktatás. Három csoportban óvodások, kisiskolások tanulják a lépéseket az oroszlányi Silhouette Balett Együttes vezetőnek irányításával. A foglalkozások kedden és csütörtökön 16.30 órától 18.40 óráig, korosztályos csoportokban történnek.

Tuti menü