Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyermek balett előadások képes leírás - Balett.tlap.hu
részletek »

Gyermek balett előadások - Balett.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: balett.tlap.hu » Gyermek balett előadások
Keresés
Találatok száma - 5 db
A hattyúk tava gyermek előadás

A hattyúk tava gyermek előadás

Odett, a szépséges királylány társaival együtt hattyúnak elvarázsolva él a tónál. Az átkot csak egy igaz szerelem képes feloldani. Addig csupán éjféltől napkeltéig nyerhetik vissza emberi alakjukat. Siegfried, az ifjú herceg egy este társaival az erdőben vadászik. Épp célba venné a kecses hattyút, amikor éjfélt üt az óra, s Odett visszanyeri emberi alakját és felfedi sorsát a herceg előtt. Azonnal egymásba szeretnek. Odilia, a varázsló lánya féltékenyen nézi a kibontakozó szerelmet.

A szép Cerceruska című mesebalett

A szép Cerceruska című mesebalett

A szép Cerceruska című mesebalett decemberi premierjére is ennek jegyében készült a társulat, ami jó erőpróba volt - mondta a rendező-koreográfus. Benedek Elek meséjének adaptációja nagy közönségsiker volt. A mesebalett mellett még két önálló, táncos produkciót visznek színre a Sopron Balett augusztusi megalakulásáig.

Arabesque Balettszínház

Arabesque Balettszínház

Balettszínház gyerekeknek? Igen! Mesebalett előadások. A legkisebbektől, a felnőttekig, mindenkit várunk balett előadásainkon. Célunk, hogy elvarázsoljunk a mesék és a klasszikus balett csodálatos világában.

Forgószél, avagy a képzelet csodája

Forgószél, avagy a képzelet csodája

A Kisfaludy Színház meghívására érkezik a városba a Győri Balett. A társulat a 'Fiatalok a fiatalokért' pályázati program keretében állította színpadra a népszerű történetet. A rendező, koreográfus, Velekei László látványos előadása a tánc megismertetését és megszerettetését tűzte ki célul a gyermekek körében, amihez szívesen csatlakozott a Kisfaludy Színház is.

Hamupipőke

Hamupipőke

Varázsütésre elérni a boldogságot... Mindannyian eljátszadozunk néha a gondolattal, hogy ez lehetséges-e. A Miskolci Balett tagjait is ez a kérdés foglalkoztatja, amikor az egyik legismertebb Grimm-mesét, a Hamupipőkét viszik színpadra idei első bemutatójukban. Gonosz mostoha, sanyarú sorsú szépség, egy csodaszép bál, egy elveszett cipellő és a kitartó kutatás a szerelem után... A Miskolci Balett művészei egy gyönyörű szerelmi történetet táncolnak el Prokofjev orosz komponista világhírű Hamupipőkéjének futamaira.

Tuti menü